Fotouppdrag och tjänster

Anlita IMATRI för fotograferingsuppdrag och bildhantering.

Fotografering

Utför fotouppdrag enligt önskemål för privatpersoner och verksamheter med utgångspunkt från Skåne.

Bildbehandling

Professionell bildbehandling erbjuds även som separat tjänst för att optimera ett fotomaterial.

Fotobok

Fotomaterial från uppdrag kan sammanställas i en fin fotobok. Se Specialiteter nedan för privata sportfoton.

Digitalisering

Analoga bilder/arkiv kan skannas in och efterbearbetas till optimerade digitala versioner.

Möjligheter

De flesta önskemål kan tillgodoses. Fotovana och en professionell fotoutrustning av hög kvalitet ger möjligheter att anpassa fotograferande efter uppdrag.

Personlig service

Samma person tar hand om allt inom uppdraget. Jag är prestigelös och lätt att prata med. Och angelägen om att du får svar och råd som gör det lättare att få det resultat du önskar. I en naturlig och lättsam stämning är också själva fotosessionen ett nöje för alla inblandade. Det ska märkas i bilderna.

Specialiteter

Jag vill vara bred i mitt skapande, uppskattar variation och behärskar därför olika typer av fotosituationer. Exempel på några inriktningar finner du till höger. Kanske anknyter de till någon annan idé du har?

Sportfoto för privatpersoner
Med teleoptik och möjlighet att ta extremt snabba serier kan man både komma nära och fånga ögonblick. Om du, eller närstående, utövar idrott på lägre nivå kan du få ett bildmaterial med den närhet och action-känsla som 'riktigt' sportfoto ger. Att dokumentera en eller ett par träningar/tävlingar och sammanställa material för en fin fotobok kan ge ett personligt minne eller en uppskattad present.


Ljudlöst foto i känslig omgivning
Relativt få kameror kan ta bilder helt utan ljud från tagningen. En spegellös kamera med elektronisk slutare är helt ljudlös. Utan 'klick' som stör i vigselakter eller dop blir fotograferingen inget irritationsmoment. Att inte vara medveten om när bilder tas kan också bidra till mer avslappande personbilder under mingel och tillställningar.


Personbilder i vimmel
Extremt snabba bildserier ger möjlighet att fånga personligheter i rätt ögonblick i festvimmlet. Med porträtt-optik av högsta klass ger bilderna ett starkt intryck. Att t.ex. återskapa den goda stämningen på bröllopsfesten, och fånga in de glada gästerna vid borden, ger minnesvärd dokumentation.
Information om prissättning och kostnader